Ένα εργαστήριο για τα σημεία στην πόλη

14:37 9/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Άλλη μια διαδρομή στην πόλη πραγματοποίησαν τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017. Σήμερα τα παιδιά έκαναν την βόλτα από τη δημοτική βιβλιοθήκη έως την Πλατεία Ταχυδρομείου, κάνοντας διάφορες στάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης .

Μια στάση έγινε στην Τρίγωνη Πλατεία όπου τα παιδιά στάθηκαν μπροστά από το άγαλμα του ήρωα της εθνικής επανάστασης του 1821 Γεωργάκη Ολύμπιου και έμαθαν για την δράση του. Στη συνέχεια μέσω της οδού Ρούσβελτ βρέθηκαν στην Πλατεία

Ταχυδρομείου όπου ζωγράφισαν αυτά που παρατήρησαν στη διαδρομή τους, έπαιξαν και άκουσαν το παραμύθι για τον τζίτζικα και το μυρμήγκι. Τα παιδιά συνόδευαν οι δασκάλες του προγράμματος μαζί με την διευθύντρια και συντονίστρια του προγράμματος «Κατασκήνωση στην πόλη» κα. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Τις δράσεις των παιδιών που δηλώνουν ευχαριστημένα από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, παρακολούθησαν τόσο ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης όσο και η υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης –δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Αράπκουλε.

Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν έως τις 8 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται το φετινό πρόγραμμα που αποτελεί μια σημαντική καινοτομία για τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα