«Εμφύλιος» στην τοπική ΟΝΝΕΔ – Πρόεδρος «φάντασμα» χαρακτηρίζεται ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ

18:06 18/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Εμφύλιος πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου της ΟΝΝΕΔ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας της ΟΝΝΕΔ, με αφορμή την ματαίωση εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νομαρχιακής επιτροπής, όπου ήταν προσκεκλημένος ο πρώην υπουργός, κ. Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη της ΟΝΝΕΔ, ο ίδιος ο κ. Δένδιας ματαίωσε την

επίσκεψή του, όταν πληροφορήθηκε την αντιπαράθεση που υπάρχει σε τοπικό επίπεδο μεταξύ των μελών της νεολαίας του κόμματος, με αφορμή την υποψηφιότητα του Αργύρη Κοπάνα με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Οργάνωση Βόλου της ΟΝΝΕΔ, κατά της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, αναφέρονται τα εξής:

«Με μεγάλη μας λύπη, παρακολουθούμε από χθες την ασύστατη ,κατά αποκλειστική ευθύνη του προέδρου της, ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ να απασχολεί τα μέσα μετά από 3 χρόνια από την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου, δυσφημώντας την οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και κατ’ επέκταση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η φέρελπις πίτα ισοδυναμούσε τελικά σε προεκλογική φιέστα πολιτικών προσώπων…

Εμείς από την μεριά μας έχουμε να δηλώσουμε ότι μόνο θλίψη μας προκαλεί το γεγονός ότι από την 01/05/2016 έως και σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ προτιμά την απραξία, αφού δεν έχει κάνει όχι εκδήλωση ως ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αλλά ούτε τα βασικά.

Δηλαδή; Σύσταση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Από χθες μάλιστα προτιμά και την δυσφήμιση έναντι στο καθήκον του, την λειτουργία της οργάνωσης μας.

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

Με εκτίμηση,

ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ

Δύναμη Ευθύνης».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα