Ελπίδα Σκουτάρεως: Νίκη κορυφής με 3-0

23:54 4/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ένατη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής πέτυχε η Ελπίδα Σκουτάρεως που για την 15η αγωνιστική κέρδισε με σκορ 3-0 τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου πέτυχε τη μεγαλύτερη σε σκορ νίκη της τη φετινή περίοδο και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο), τον Α.Ο. Καβάλας και τον Αετό Ορφανού ενώ ετοιμάζεται τώρα για το ντέρμπι στην Καβάλα με τον Α.Ο.Κ.

Πρόσωπο του αγώνα ο Γιώργος Παπαβασιλείου που τα έκανε όλα, πέτυχε ένα γκολ, έδωσε μια ασίστ και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του έκανε το 3-0.

Στο 12ο μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κεχαγιά ο Παπαβασιλείου γύρισε ιδανικά στον Γιώργο Ζυγκερίδη που με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 57ο μετά από σέντρα του Σαϊνατούδη από τα αριστερά, ο Γιώργος Παπαβασιλείου με κοντρόλ και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 85ο ο Παπαβασιλείου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γάϊδα και ο Κώστας Καπετάνος που εκτέλεσε το πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-0 πετυχαίνοντας το πρώτου του γκολ με τη φανέλα της Ελπίδας. Οι «πράσινοι» είχαν κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τον Ανέστη Παναγιωτίδη να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με προπονητή τον Ζόραν Στοϊνοβιτς αγωνίστηκε με μια νεανική ομάδα (μέσος όρος ηλικίας 21 ετών) κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Κασμερίδης, Σαϊνατούδης(89ο Γρατζάκης), Δαγκούλης(78ο Ταχματζίδης), Νικολαϊδης(69ο Γεράκης), Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Παπαβασιλείου, Ζυγκερίδης(80ο Καπετάνος)

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κορωνάκης, Χατζηπαπάς, Παρασκευόπουλος, Μίλερ, Αλεξακούδης(58ο Βλασταράς), Κούτρας(82ο Μουρατίδης), Γάϊδας, Ανυφαντάκης, Πανουριάς(61ο Ανδρέου), Κρασώνης, Στοϊνοβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ασβεστόπουλος – Χαραλαμπόπουλος – Παπαδόπουλος (Κιλκίς)

Keywords
Τυχαία Θέματα