Ελπίδα Σκουτάρεως: Έ(Χ)ασε βαθμούς και παίκτες

23:15 8/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τη Ξάνθη η Ελπίδα Σκουτάρεως που ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στον Άρη Αβάτου.

Η απώλεια βαθμών δεν στεναχώρησε τόσο τον Απόστολο Στύλλο και τους παίκτες του (άλλωστε έγινε σε μια δύσκολη έδρα) όσο ο τραυματισμός δύο παικτών, των Στέλιου Νύρλα και Σπύρου Νικολίτσα, που επηρέασαν και την εξέλιξη του αγώνα. Η Ελπίδα έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ το οποίο μάλιστα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της

αναμέτρησης. Στο 93ο ο Νίκος Μελισσόπουλος με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σάββα Ταταρίδη κι έκανε το 1-0 αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν με γκολ του Δημήτρη Κεχαγιά που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η διοίκηση της Ελπίδας Σκουτάρεως εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουταγκίδης, Παπαδιώτης(68ο λ.τρ. Κουτίνης), Κουτσούμπας, Τουργαΐδης, Γκέκας(94ο Καλαϊτζίδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης(68ο Μελισσόπουλος), Σαρηγιαννίδης.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης Σ, Γαλακτερός, Μουσικάκης, Κωφοκώτσιος, Νικολίτσας (55ο λ.τ. Πασχαλούδης) , Ζιγκερίδης(83ο Παπαβασιλείου), Νύρλας(29ο λ.τ Μιντιούρης), Στεφανίδης Ν, Καπετάνος(46ο Κεχαγιάς), Μίνγκας.

Φώτο: sportsaddict.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα