Ελπ. Σκουτάρεως: Έντυσε στα πράσινα τον Κώστα Αγγελίδη

02:22 26/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παίκτης της Ελπίδας Σκουτάρεως είναι από σήμερα ο Κώστας Αγγελίδης.

Ο 22χρονος αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή των «πράσινων» που κινήθηκαν γρήγορα για να καλύψουν το κενό του Μενέλαου Κωφοκώτσιου. Ο Κώστας Αγγελίδης αγωνιζόταν φέτος σε μια άλλη Σερραϊκή ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής (12 συμμετοχές 1 γκολ). Ο νέος παίκτης της Ελπίδας Σκουτάρεως γνωρίζει καλά την κατηγορία αφού έχει αγωνιστεί σε αυτήν και με τον Εθνικό Γαζώρου, την ΑΠΕ

Λαγκαδά και τη Νάουσα (συνολικά 33 συμμετοχές).

Ο Κώστας Αγγελίδης πρωταθλητής με τους Νέους του Πανσερραϊκού

Μάλιστα ο Κώστας Αγγελίδης έχει και οχτώ συμμετοχές στη Β εθνική κατηγορία με τον Πανσερραϊκό και τον Εθνικό Γαζώρου ενώ έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδος το 2013 με την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού και το 2015 με την ομάδα Νέων του Εθνικού Σερρών (στον τελικό νίκησε 4-2 την ΑΕΚ).

Ο Κώστας Αγγελίδης πρωταθλητής και με τους Νέους του Εθνικού Σερρών

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελπίδας Σκουτάρεως είναι:

«Η διοίκηση της ομάδας μας έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Αγγελίδη που γίνεται η δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου για την Ελπίδα Σκουτάρεως. Ο Σερραίος μέσος-πολυεργαλείο όπως θέλουν να τον ονομάζουν οι προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, έρχεται στην Ελπίδα για να γίνει η τέταρτη Σερραϊκή ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί. Έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού για να μετακομίσει και να γίνει επαγγελματίας στην ομάδα του Εθνικού Γαζώρου όπου πανηγύρισε και ένα πρωτάθλημα με την Κ20 της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις ως επίσημο μεταγραφικό απόκτημα δηλώνει πως «έρχεται στην ομάδα μας να συναντήσει πολλούς πρώην συμπαίκτες και φίλους του για να βοηθήσει και αυτός δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει» Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Κώστα στην οικογένεια της Ελπίς Σκουτάρεως και του ευχόμαστε υγεία πάνω απ όλα και να καταφέρει να βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα