ΕΚΖ για ΜΕΘ – παιδιατρική: «Συνεχίζουμε μέχρι την οριστική λύση»

14:06 28/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου (ΕΚΖ) χαιρετίζει όλους όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο (το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 11πμ στην πρώην Νομαρχία) για την άμεση λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου (ΓΝΖ).

«Η συγκέντρωση έδωσε ένα μήνυμα σε όλους τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης ότι δεν θα σταματήσουμε αν δεν λυθεί οριστικά το θέμα με το Νοσοκομείο ώστε ο ζακυνθινός λαός , οι μετανάστες που κατοικούν στο νησί μας, οι τουρίστες που επισκέπτονται το νησί

μας να έχουν ιατρική περίθαλψη από το μοναδικό Νοσοκομείο του νησιού το οποίο θα λειτουργεί όπως πρέπει», επισημαίνει το ΕΚΖ.

Μετά την κεντρική ομιλία από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Γιώργο Κωνσταντίνου, χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , της ΕΛΜΕΖ, των Νοσοκομειακών Γιατρών, των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, των Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζακύνθου, και του κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού.

«Στο συλλαλητήριο, που ακολούθησε στους δρόμους της πόλης, δόθηκε το στίγμα για τις διεκδικήσεις μας , με συνθήματα όπως“ Δώστε λεφτά για την Υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία” – “ Τσίπρα- Κουλη ακούστε το καλά εμείς δεν θα πεθάνουμε ξανά σαν τα σκυλιά” και “ Αγώνας παντού – ξεσηκωμός για να μη πεθάνει ο λαός”», προσθέτει το ΕΚΖ.

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, τέλος, καλεί στη σύσκεψη σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία του, καταλήγοντας με την φράση «Κλιμακώνουμε τη δράση μας-Συνεχίζουμε μέχρι την οριστική λύση».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα