Έκτακτη Σύσκεψη του Επιμελητηρίου με τους Συλλόγους Εστίασης των Χανίων

12:23 17/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκτακτη Σύσκεψη του Επιμελητηρίου Χανίων με τους Συλλόγους Εστίασης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων πραγματοποιήθηκε με στρατηγικό στόχο την επιβίωση του κλάδου και των εργαζόμενών του.

Στο επίκεντρο, η συντονισμένη δράση και η συνδιαμόρφωση δέσμης προτάσεων προς την κυβέρνηση για την επείγουσα στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του κλάδου Εστίασης, οι οποίοι πλήττονται περαιτέρω από την επιβολή περιορισμού λειτουργίας μετά τα μεσάνυχτα.

Ο

Αντώνης Ροκάκης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Αναμφίβολα το αγαθό της δημόσιας Υγείας των Ελλήνων πολιτών, των εργαζομένων, των πελατών και των επισκεπτών της χώρας αποτελεί την κορυφαία και κοινή προτεραιότητα της Ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμικών φορέων της Οικονομίας και της Εστίασης. Παράλληλα, αποτελεί στρατηγική επιδίωξη του Επιμελητηρίου Χανίων η άμεση και ουσιαστική στήριξη του κλάδου της Εστίασης, ο οποίος μετά από το παρατεταμένο κλείσιμο των επιχειρήσεών του και την πρωτοφανή μείωση της τουριστικής κίνησης τους τελευταίους μήνες, καλείται από την Ελληνική πολιτεία να σηκώσει ένα ακόμα δυσβάσταχτο βάρος, το οποίο απειλεί την ίδια τη βιωσιμότητά του.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα