Έκοψε την πίτα του το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης

09:28 19/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας καλωσόρισε τη νέα χρονιά και σήμανε την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων το Λύκειο Ελληνίδων της Τρίπολης.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2017 σε κέντρο της πόλης παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, μελών και φίλων, σε ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα που πλαισιώθηκε μουσικά από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης.

Η πρόεδρος του Λ.Ε.Τ Αννα Αναγνώστου

καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για τη σημασία της διατήρησης της παράδοσης σε καιρούς κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε οι Ελληνες και επικεντρώθηκε στις αξίες που πρέπει να εμφυσηθούν στα παιδιά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας δήλωσε πως πρέπει να γίνει ενα κίνημα, στο οποίο θα μπεί μπροστάρης, διάσωσης και διάδοσης του δημοτικού τραγουδιού, η πολιτευτής Αρκαδίας και αντιπρόεδρος των γυναικών της Ευρώπης Ευη Τατούλη τόνισε το δύσκολο και τρισδιάστατο ρόλο που καλείται να υπηρετήσει η γυναίκα σήμερα και ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου εξέφρασε τη στήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλλει το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Χρύσα Νάστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα