Έκοψαν την πίτα τους οι εθελοντές του Δήμου Σερρών

18:52 6/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Δομή Εθελοντισμού του Δήμου Σερρών, παρουσία του Δημάρχου Σερρών Αλ. Χρυσάφη και της προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. και Εντεταλμένης Συμβούλου Εθελοντισμού και Νεολαίας Χρ. Παλάζη – Τσοχατζίδη, πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων.

Αφού ευχαρίστησε όλους για την πολύτιμη καθημερινή προσφορά τους, ο Δήμαρχος Σερρών επισήμανε τη σπουδαιότητα του έργου τους και έδωσε ευχές στον καθένα ξεχωριστά για τη νέα χρονιά.

Από την πλευρά της η κα Παλάζη  συνεχάρη τους εθελοντές επισημαίνοντας πως «αυτή η ανιδιοτελής πράξη τους, αποδεικνύει ότι η αμοιβαιότητα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη προς το συνάνθρωπο αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες».

«Οι εθελοντές μας χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους κι όχι μόνο  για ένα κοινωφελή σκοπό , αλλά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο μπορούν. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς, ιδιαίτερα την συντονίστρια αυτής της προσπάθειας, Χρύσα Πουλικίδου και τους εύχομαι ο νέος χρόνος να ευοδώσει τις επιθυμίες τους« ανέφερε, μεταξύ άλλων, η  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Τυχερός της εκδήλωσης ο κ. Απόστολος Καρυοφυλλάκης, στο κομμάτι του οποίου βρέθηκε το φλουρί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα