ΕΚΛ: Αντιπολεμικό τουρνουά ποδοσφαίρου για την Πρωτομαγιά

21:50 10/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εργατική πρωτομαγιά, διοργανώνει μεταξύ άλλων τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων εργατικών σωματείων σε γήπεδα 5Χ5 αφιερωμένο στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου «με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διοργανώνουμε, θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας στις αντεργατικές πολιτικές και στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στην απαίτηση των εκμεταλλευτών μας

να χύσουμε και το αίμα μας για τα συμφέροντά τους. Εμείς αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και πολέμους.
Παράλληλα διεκδικούμε το δικαίωμα στην δωρεάν άθληση όλων των εργαζομένων, των ανέργων και των παιδιών τους, με γενναία κρατική χρηματοδότηση και όχι τα χρήματα των εργαζομένων και των λαικών στρωμάτων, που συγκεντρώνονται με την άγρια φοροληστεία, να δίνονται για το ΝΑΤΟ!
Το Δ.Σ του ΕΚΝΛ, καλεί τα σωματεία εργαζομένων, τους συλλόγους σπουδαστών από την κατάρτιση και την μαθητεία, να δηλώσουν συμμετοχή της ομάδας τους, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας και στα τηλέφωνα 2410 250708 και 6972 871078, μέχρι την Παρασκευή 20 Απρίλη 2018».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα