Εκδήλωση στην Ελασσόνα για τις υγιεινές τροφές

18:21 23/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Eκδήλωση με θέμα «Ελάτε να γνωριστούμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές» διοργανώνουν μεθαύριο Παρασκευή 25 του μηνός η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, ο Δήμος Ελασσόνας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου -Ελασσόνας.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθέι στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας θα είναι η διαιτολόγος-διατροφολόγος Εφη Μουταφίδη, η οποία θα αναφερθεί στη μεσογειακή διατροφή.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εισήγηση από τα μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας του Κ.Π.Ε Κισσάβου Ελασσόνας με θέμα: Βιολογικά προϊόντα και η σημασία

τους στην καθημερινή διατροφή.

Στο τέλος της ομιλίας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες και βιωματικά παιχνίδια που θα αφορούν στη διατροφή, στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί θεατές της εκδήλωσης .
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας- παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος.

Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243.2410680220, fax:2410-680244 ή μέσω e-mail: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα