Εκδήλωση προς τιμήν του Γ. Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο Αττικής

14:12 9/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την προσεχή Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.30’ π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής-επιμνημόσυνη δέηση που οργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού εκ του νομού Καρδίτσας καταγομένων σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης» στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου «Καραϊσκάκης» και σταθμού Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»). Θα χοροστατήσει

ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κ Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ.κ. Νήφων. Για τη ζωή και το έργο του Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Αντιστράτηγος ε.α. – Γενικός Γραμματέας Δήμου Πεντέλης, κ. Κων/νος-Πολυχρόνης Τίγκας, ενώ θα πραγματοποιηθεί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων των φορέων.

Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιώς, ενώ επίσης θα παρευρεθούν αντιπροσωπεία Αξιωματικών και οπλιτών του Στρατού Ξηράς, καθώς και τιμητικά χορευτικά αγήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας και του Χορευτικού Ομίλου Ελληνικής Παράδοσης «Το Σεργιάνι» Καρδίτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα