Εκδήλωση για τον Ούλαφ Πάλμε

09:05 26/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην μικρή πλατεία του Μοχού παρουσιάζεται αύριο στις 7.30 το απόγευμα, το βιβλίο του δημοσιογράφου, Γιώργου Λογοθέτη, «Ούλαφ Πάλμε. Η πολιτική είναι θέμα αρχών».

Το παρόν θα δώσει ο γιος του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας και γνωστού φίλου της Κρήτης, Ιωακείμ Πάλμε, ενώ θα μιλήσουν στην εκδήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης

Παπαχριστόπουλος και ο συγγραφέας του βιβλίου.
Χθες ο κ. Λογοθέτης έδωσε το βιβλίο στον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον οποίο επισκέφθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων «Ούλαφ Πάλμε» Μανόλη Ζερβάκη.
«Είναι μια σημαντική εκδήλωση για μια κορυφαία πολιτική προσωπικότητα που βοήθησε την Ελλάδα και αγάπησε πολύ την Κρήτη μας. Είναι επίσης σημαντικό ότι δεν ξεχνάμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.
Σε δηλώσεις τους αναφερόμενοι στην εκδήλωση οι κύριοι Ζερβάκης και Λογοθέτης, στάθηκαν στη μεγάλη πολιτική προσωπικότητα του Πάλμε, την αγάπη που έτρεφε για την Ελλάδα και την Κρήτη, τους πολιτικούς, φιλικούς δεσμούς που είχε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ ευχαρίστησαν την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα