Εκδηλώσεις στην Αργολίδα

01:04 23/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

* Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, διοργανώνουν μουσική εορταστική εκδήλωση, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο βουλευτικό.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει βυζαντινούς Χριστουγεννιάτικους ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα, από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, με συνοδεία μουσικών , ορχήστρας και του μουσικού σχήματος Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι, σε διδασκαλία – διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

* Οι Χειροτέχνες Αργολίδας, διοργανώνουν την «5η Έκθεση Χειροτεχνίας Handcrafts exhibition» από τις 24 έως τις 31 Δεκεμβρίου στον προθάλαμο του Τριανόν στην πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου.
Ώρες

λειτουργίας: 12 το μεσημέρι έως 10 το βράδυ.

* Η Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Ο Μίνωας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τολού και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, μας προσκαλούν στον εορτασμό των Αγίων Δέκα Μαρτύρων των εν Κρήτη Μαρτυρησάντων, που θα λάβει χώρα το διήμερο της 22ας και 23ης Δεκεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τολό.

* Μουσική εκδήλωση διοργανώνει το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου, με τίτλο «Τραγουδάμε για τον συνάνθρωπο».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Βουλευτικού.
Φιλική συμμετοχή:ο Τενόρος Ντίνος Καλύβας και η Σοπράνο Ελένη Μπέλεση.
Συμμετέχουν: Παιδική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, κουαρτέτο εγχόρδων.
Καλλιτεχνική επιμέλεια – διεύθυνση Γιάννης Νικολόπουλος

* Η Παραμυθένια Σκηνή ΔΟΠΠΑΤ, του Δήμου Ναυπλίου θα παρουσιάσει στο Τριανόν το έργο «Η Επιστροφή της Χαμένης Άνοιξης» που βασίζεται στο ομώνυμο παραμύθι της Νανάς Μπροδήμα. Η παράστασ το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30 μ.μ.

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα