Είναι κορυφαία και… «σαρώνει» τα χρυσά η Θεοδώρα Αραμπατζή

21:29 28/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-γυναικών (Κ23) που διεξάγεται στη Λάρισα αναδείχθηκε η Θεοδώρα Αραμπατζή.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Σέρρες 93 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του ακοντισμού νέων γυναικών (Κ23) με επίδοση 51.48 μέτρα πιστοποιώντας σε ακόμη μια διοργάνωση ότι είναι η κορυφαία ακοντίστρια στην κατηγορία της στην Ελλάδα.

Η Σερραία αθλήτρια διατήρησε τον τίτλο της, είχε δύο βολές (με 51.23 και 51.48) ενώ η αθλήτρια που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο η Αφροδίτη Μανιού του ΟΦΗ είχε 51.15μ. Την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσε η Αθανασία Κόκκαλη του ΓΑΣ Τρικάλων με βολή στα 50.40μ

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου η Θεοδώρα Αραμπατζή (εδώ με το χρυσό μετάλλιο σήμερα στη Λάρισα)

Η Θεοδώρα Αραμπατζή είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στις 14 Ιουλίου 2018 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα με επίδοση 51.90, το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Στίβου Κ23 του Σασουόλο της Ιταλίας με βολή στα 51,39 ενώ είχε αναδειχθεί το 2017 3η καλύτερη ακοντίστρια στην Ελλάδα με μια καταπληκτική χρονιά (είχε πάρει μέρος στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη στην Πολωνία καταλαμβάνοντας την 13η θέση εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα με την πρώτη της βολή με 52.90μ. ενώ το όριο ήταν 52.50μ.) και… είχε σαρώσει στα εντός συνόρων Πρωταθλήματα με την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο νέων Α/Γ της Λάρισας και 2η θέση στο Πανελλήνιο Α/Γ της Πάτρας κάνοντας ατομικό ρεκόρ σε κάθε αγώνα.

Οι άνθρωποι του στίβου βλέπουν στο πρόσωπο της Θεοδώρας Αραμπατζή, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ακοντισμού στην Ελλάδα, την αθλήτρια που θα φέρει μεγάλες διακρίσεις στη χώρας μας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα