Εικόνες από τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Κισσάβου

12:44 3/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με επιτυχία, αφήνοντας ευχαριστημένους αθλητές, συνοδούς και θεατές, ολοκληρώθηκε το 2ήμερο Διασυλλογικό και ΟΡΕΝ Ποδηλατικού Αγώνα «5th Κissavos Road Tour» που διεξήχθη Σάββατο και την Κυριακή 29 & 30 Απριλίου για πέμπτη φορά στον τόπο μας από τον Ποδηλατικό ΑΣ ΠΗΝΕΙΟ και την «Cycling Hellas», με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Δήμο Τεμπών και το Δήμο Αγιάς.

Διεξήχθησαν δύο χωριστοί αγώνες, την 1η μέρα αγώνας Aτομικής Χρονομέτρησης 4,5 χιλ.με εκκίνηση Εθνική Οδός- διασταύρωση Γόννων Αμπελακίων και

τερματισμός στα Αμπελάκια Κισσάβου και την 2η μέρα αγώνας αντοχής 106 χιλ. με εκκίνηση από Στόμιο, προς Τέμπη Αγ Παρασκευή, Εθνική οδό, στον αριστερό παράδρομο Ευαγγελισμού προς Μακρυχώρι , αριστερά Κυψελοχώρι, Καλοχώρι, διασταύρωση Χειμάδι προς Ελευθέριο, Ελευθέριο, Αγιά,Σκήτη- Αγιόκαμπος από παλιό δρόμο, πέρασμα μέσα από όλα τα παράλια της Λάρισας Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά, Κουτσουπιά, Κόκκινο Νερό και τερματισμό στην Καρίτσα.

Στο 71 χιλιόμετρο για την κατηγορία Ανδρών διεξήχθη Σπριντ ανάβασης. Ο αγώνας αφορούσε τις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Ανδρών, Γυναικών, Μάστερ 30+,40+,50+,60+ , OPEN 18+,30+,40+,50+ και συμμετείχαν αθλητές από 26 ποδηλατικά σωματεία της Ελλάδας και ανεξάρτητοι αθλητές από τις κοντινές πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα