Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 29 Νοέμβρη 2018-11-27

10:24 29/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρωτογενής Τομέας
Σήμερα η διαμαρτυρία των Κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή

Σήμερα στις 12μ.μ. συμβολικά μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Κομοτηνή, οι Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι της ΑΜ-Θ οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Τα θέματα που προτάσσουν οι Κτηνοτρόφοι είναι το ακατάσχετο των τραπεζικών λογαριασμών τους σε ότι αφορά τις επιδοτήσεις.
Επίσης ζητούν την παρέμβαση της πολιτείας στις τιμές του γάλακτος και του κρέατος, όπως και τον

έλεγχο στα τελωνεία για τις εισαγόμενες ποσότητες γάλακτος και σε ποια σημεία γίνεται η διάθεσή τους.
Οι Κτηνοτρόφοι καλούν και άλλους συναδέλφους τους από τον πρωτογενή τομέα, να στηρίξουν τη διαμαρτυρία.

Μετά τις 20 Δεκέμβρη το υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης

Λίγο μετά τις 20 Δεκέμβρη θα μπει στους λογαριασμούς τραπεζών και το υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης, για Αγρότες και Κτηνοτρόφους.
Επίσης αύριο θα δοθεί προκαταβολή για όσους Αγρότες υλοποιούν πρόγραμμα Νιτρορρύπανσης. Και για τις δύο περιπτώσεις εξαιρούνται οι περιοχές όπου δεν υπάρχουν δασικοί χάρτες, οπότε σε εκείνη την περίπτωση οι Αγρότες θα πληρωθούν με την εκκαθάριση, που θα γίνει τον Ιούνιο.
Στους λογαριασμούς τους θα δουν χρήματα εκείνοι οι Κτηνοτρόφοι που υλοποιούν το πρόγραμμα της Βιολογικής Γεωργίας.

Κ. Μπλιάτσιος: «Στο τραπέζι του διαλόγου για ΦΕΤΑ και Βαμβάκι»

Εξ άλλου μιλώντας στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Γεωργικής Ανάπτυξης Λάρισας, Ντίνος Μπλιάτσιος, εξέφρασε τον βαθύ προβληματισμό του για την τύχη των δύο λευκών χρυσών προϊόντων της Ελλάδας, που είναι η ΦΕΤΑ και το Βαμβάκι.
«Θα πρέπει οι πλευρές που εμπλέκονται με τα θέματα παραγωγοί και πολιτεία να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου. Οι τιμές για το Αιγοπρόβειο γάλα φέτος είναι εξευτελιστικές για τους παραγωγούς. Επίσης δεν θα έχει μέλλον το Βαμβάκι αν δεν αναστηθεί η Ελληνική Κλωστοϋφαντουργία και περιμένουμε την Τουρκία να απορροφήσει το προϊόν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπλιάτσιος.

Εργατικό κέντρο-ΓΣΕΕ
Θλίψη για το χαμό του συνδικαλιστή Κώστα Γαβριηλίδη

Μεγάλη θλίψη στην Ξάνθη και στη Θράκη από τον αιφνίδιο θάνατο του συνδικαλιστή, Κώστα Γαβριηλίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθές τα ξημερώματα σε ηλικία 42 ετών.
Ο Κώστας Γαβριηλίδης, πατέρας δυο παιδιών, ήταν ενεργό συνδικαλιστικό στέλεχος του καπνεργατικού κινήματος και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, «υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια το συνδικαλισμό, δίνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων».
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Θεοφάνους στην Ξάνθη.
Ανακοινώσεις για τον αδόκητο χαμό του Κώστα Γαβριηλίδη εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ και το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.

Πολύ μικρή η συμμετοχή πολιτών στις συγκεντρώσεις ΕΚ και ΠΑΜΕ

Πολύ μικρή ήταν η παρουσία των πολιτών στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ, εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού.
Το διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης αφορούσε τις διαπραγματεύσεις στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, την επιστροφή του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και κατάργηση του υπό κατώτατου μισθού, βιώσιμο και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα, κοινωνική ασφάλιση χωρίς περικοπές σε συντάξεις και παροχές, ακατάσχετη πρώτη κατοικία.
Την αποκομματικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος, προκειμένου να το εμπιστευθούν ξανά οι πολίτες, πρόταξε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Παντελής Μαγαλιός.
Μικρή ήταν η συμμετοχή και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κομοτηνής, όπου οι διοργανωτές στηλίτευσαν τις διασπαστικές κινήσεις, που είχαν εν τέλει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώσουν και αποτρέψουν τους πολίτες από το να απεργήσουν.

Κόμματα
Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ρωτούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ερώτηση προς τους υπουργούς Υγείας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εσωτερικών, Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα το Εθνικό Σύστημα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, ζητώντας να πληροφορηθούν το βαθμό υλοποίησης.
Την ερώτηση υπογράφου και οι Βουλευτες της περιφέρειας ΑΜ-Θ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Γκαρά Αναστασία, Καρά Γιουσούφ Αϊχάν, Ρίζος Δημήτρης.

Νεολαία- Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης

Διάλογο Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 18:30 μ.μ. το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής.
Ο διάλογος θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» στην Κομοτηνή.
Η δράση συνδιοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής.
Νωρίτερα στις 2 το μεσημέρι ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του.

Αυτοδιοίκηση
Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Συνεδριάζει σήμερα στις 3 το απόγευμα στην Κομοτηνή, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξή του.
Της συνεδρίασης θα προηγηθούν ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη, ενώ θα συζητηθούν και επερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων.
Έκκληση προς το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής
Ψήφισμά προς το δημοτικό συμβούλιο κατέθεσαν τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο. Στο κείμενο το οποίο δεσμεύτηκαν να επικυρώσουν όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, ζητά να :παραμείνει το καθεστώς λειτουργίας των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων ως έχει .
Να μη μεταβληθεί ο σκοπός τους.
Να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία τους.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής κατάσχεσαν 920.000 από τον λογαριασμό της επιχείρησης

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής μετά την κατάσχεση του ποσού των 920.000 ευρώ λογαριασμού της στην Εθνική Τράπεζα από τους εργαζόμενους της, επιχείρησης, οι οποίοι διεκδικούν αναδρομικά τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα από την έναρξη των μνημονίων.
Την ανακοίνωση αυτή έκανε χθες στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καρασταύρου, ο οποίος τόνισε ότι πλέον η ΔΕΥΑΚ έχει περιέλθει σε δύσκολη κατάσταση καθώς δεν θα μπορέσει να πληρώσει εργαζόμενους και προμηθευτές της.
Εντωμεταξύ ο κ Καρασταύρου τόνισε ότι αρχικά οι εργαζόμενοι είχαν συμφωνήσει να τους καταβληθούν τα αναδρομικά σε 24 δόσεις όμως τώρα τα ζητούν σε 4 δόσεις.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κομοτηναίων συγκάλεσε τους επικεφαλής των παρατάξεων στο γραφείο του να ενημερωθούν και να πάρουν θεση για το ζήτημα

Επιχειρήσεις
Ο Πρόεδρος κ. Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος στο Προεδρείο της ΕΣΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας μετά από τιμητική πρόταση του Προέδρου, Γιώργου Καρανίκα, εξέλεξε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ στο αξίωμα του Αναπληρωτή Οικονομικού Επόπτη.

Εκπαίδευση -ΔΠΘ
Επιστημονικό Συνέδριο για τον Μποστ από το ΔΠΘ

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. και το Εργαστήριο Γλωσσολογίας ΣυνΜορΦωΣη διοργανώνουν επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Μποστ: Ο συγγραφέας, ο γελοιογράφος και το έργο του» στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2018.

Εκδήλωση για τις διαδικτυακές συμπεριφορές στην Ξάνθη

Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Σάββας Μελισσόπουλος και Ευγενία Θεοδοσιάδου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Έκφραση» και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Ρίσκου-Μύθοι και Πραγματικότητες της Διαδικτυακής μας Ζωής» σήμερα στις 18:00μ.μ στο Ξενοδοχείο ΕΛΙΣΣΩ (είσοδος ελεύθερη).
Εισηγητές της ομιλίας θα είναι:
Σφακιανάκης Εμμανουήλ, Αντιστράτηγος ε.α. – Ειδ. Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων
Μαρία – Ισαβέλα Βουλγαράκη, Ψυχολόγος – Εγκληματολόγος
Ελένη Κουρούμαλη – Παιδοψυχολόγος
Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν:
Σάββας Μελισσόπουλος – Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου
Παγώνα Διούδη – Ψυχολόγος Κέντρου Πρόληψης
Ευγενία Θεοδοσιάδου – Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου

Σύλλογοι
Εκδήλωση του ΔΑΔΔΑ για την έγκαιρη διάγνωση του Αυτισμού

Ο Σύλλογος ΔΑΔΔΑ διοργανώνει την προσεχή Κυριακή
στις 7:30 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου.
Το γενικό θέμα της εκδήλωσης έχει τίτλο :
» Έγκαιρη Διάγνωση – Πρώιμη Παρέμβαση. Διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπευτικές μέθοδοι, εκπαιδευτικά προγράμματα».

Αλληλεγγύη

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του προέδρου των Νεφροπαθών, Μπάμπη Δάμου, το περασμένο Σάββατο στον οικισμό του Πρωτάτου.
Όπως ανακοίνωσε Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ροδόπης, ο νεφροπαθής είναι τελικού σταδίου και κάνει αιμοκάθαρση και καλεί τους πολίτες να συμπαρασταθούν οικονομικά στην οικογένεια.
Τηλέφωνο επικοινωνίας οικογένειας : 6972848031, Μπάμπης Δάμος- Λίτσα Δάμου

Παιδική θεατρική παράσταση αλληλεγγύης για την μικρή Χρυσοβαλάντω στην Ξάνθη


Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και το Σύλλογο Διδασκόντων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης συμμετέχουν στη μεγάλη ομάδα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε στην πόλη της Ξάνθης .
ια ομάδα και ένας αγώνας που έχει μόνο έναν νικητή. Την μικρή Χρυσοβαλάντω που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και η εγχείρηση της είναι πολυδάπανη σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Θέλοντας λοιπόν να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στον Γολγοθά της μικρής Χρυσοβαλάντους και της οικογένεια της, διοργανώνουμε τη παιδική θεατρική παράσταση «παράσταση με το ζόρι» του Χριστόφορου Μαλικιώση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο δάσκαλος και τα παιδιά της Ε1 τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Χρυσοβαλάντους θα υπάρχουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης του 1 ευρώ κατά την είσοδο στο θέατρο για όποιον θέλει να βοηθήσει .

Πολιτισμός
24η ετήσια έκθεση εικαστικών από τον Αθηνίωνα

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Ν Ροδόπης εγκαινιάζει την 24η ετήσια έκθεση εικαστικών των μελών του.
Η εκδήλωση των εγκαινίων θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 20:οο΄στο χώρο της Δημοτικής Παπαδριελλείου Πινακοθήκης-Μέγαρο Στάλιου. Τα εγκαίνια θα διανθίσουν με τη φιλική καλλιτεχνική τους παρουσία το Ωδείο Κόψα, η ανοικτή λογοτεχνική ποιητική ομάδα Ν Ροδόπης, καθώς και η θεατρική ερασιτεχνική συντροφιά της Μαργαρίτας Μαργαριτοπούλου με θεατρικό κείμενο από την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη»

Ο Θωμάς Κοροβίνης και το μυθιστόρημά του «Ο θρύλος του Ασλάν Καπλάν» στο «Δύο» της Ξάνθης

Τον συγγραφέα και τραγουδοποιό Θωμά Κοροβίνη και το μυθιστόρημά του «Ο θρύλος του Ασλάν Καπλάν» παρουσιάζει το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου το βιβλιοπωλείο «Δύο». Πρόκειται για ένα λαϊκό ρομάντζο τον καιρό της φωτιάς του 1917 στη Θεσσαλονίκη. Εισηγητής ο συγγραφέας Κώστας Καβανόζης, συντονίζει ο δημοσιογράφος της Ε.Ρ.Τ. Σαμή Καραμπουγιούκογλου

«Ακόμα κρύβομαι για να καπνίσω» η ταινία της Πέμπτης στη ΦΕΧ από Ε.Λ.Μ.Ε. και Σοροπτιμιστικό Σύλλογο


Την ταινία της Ραϊανά «Ακόμα κρύβομαι για να καπνίσω» (À mon âge je me cache encore pour fumer) παρουσιάζουν το βράδυ (21.00) της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο οι κινηματογραφικές λέσχες της Ε.Λ.Μ.Ε. και της Φ.Ε.Ξ. και ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Ξάνθης.
Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο των «Orangedays – Ημέρες ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών», με αφορμή την αντίστοιχη παγκόσμια ημέρα (25 Νοεμβρίου). Η Αλγερινο-Γαλλίδα Ραϊανά αφήνει το νερό να τρέξει και τον λόγο ν’ ακουστεί, σε μια ταινία για τη θέση της γυναίκας στο Ισλάμ, γυρισμένη στο «Μπέη χαμάμ» της Θεσσαλονίκης, σε μια παραγωγή Γαλλίας, Ελλάδας και Αλγερίας του 2016. Παραγωγή: Μισέλ Ρέι-Γαβράς, Φένια Κοσοβίτσα, Σαλέμ Μπραχίμι. Σκηνοθεσία, Σενάριο, μοντάζ: Ραϊανά
Βασισμένη στο δικό της θεατρικό έργο, η Γαλλίδα ηθοποιός αλγερινής καταγωγής Ραϊανά, στήνει μια τραγι-κωμωδία μέσα στους γεμάτους υγρασία τοίχους ενός γυναικείου χαμάμ και φέρνει κοντά όλες τις πλευρές της γυναικείας χειραφέτησης ή υποδούλωσης στον μουσουλμανικό κόσμο, σ’ ένα φιλμ που απευθύνεται όμως στις απανταχού γυναίκες (και άντρες). Κι αν η πολιτική του θέση κατά στιγμές μοιάζει σχηματική, το βίωμα της γυναικείας εγγύτητας κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αστυνομικό Δελτίο
Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στη Ροδόπη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρεις (3) διακινητές, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Σαπών Ροδόπης.

www.ert.gr

Keywords
ειδήσεις, ΕΡΤ, εθνικη τραπεζα, αμθ, κομοτηνη, τραπεζες, φετα, ελλαδα, θλίψη, ξανθη, γαβριηλίδης, σεκαπ, ΓΣΕΕ, συριζα, συμμετοχή, παμε, βουλευτες, δραση, europe, αβραμοπουλος, σχολεια, δευακ, πασχα, μποστ, αμεα, θεατρο, βιβλιοπωλείο, θεσσαλονικη, φεχ, γαλλια, φιλμ, ημεδαπός, ert, κινηση στους δρομους, υπουργειο εσωτερικων, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, σταση εργασιας, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 20 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, Κορμός Χριστουγέννων, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, λιτσα πατερα, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, δωρο πασχα, τραπεζα της ανατολης, απεργια 1 δεκεμβριου, μειωση μισθων, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, απεργια 8 νοεμβριου, απεργια γσεε, αστυνομικο τμημα, ξανα, βουλευτες, ημεδαπός, ελενη, δωρα χριστουγεννων, επιδοτησεις, νικητη, θλίψη, αμεα, δασικοι χαρτες, δωρα, εθνικη, εργασια, ηθοποιος, ημερησια, θεμα, θρακη, θρυλος, πλαισιο, προγραμμα, τυχη, υγεια, χαρτες, αγωνες, αμθ, αξιοπρεπεια, ασφαλιστικο, αφορμη, βαμβακι, βιωμα, βραδυ, βρισκεται, γαλα, γαβρας, γαβριηλίδης, γινει, γινεται, δασκαλος, δευακ, δοθει, εγχειρηση, ευγενια, ευρω, εκθεση, εκκλησια, εκκαθαριση, εκπαιδευση, εμμανουηλ, εξετασεις, εσωτερικων, ετων, ζητα, χαμαμ, υγρασια, ηλικια, θωμας, φιλμ, ισλαμ, ιστορικο, κειμενο, κτιριο, κωμωδια, λειτουργια, λιθαρακι, λογο, μυθοι, μικρο, μαρια, μυθιστορημα, μποστ, νερο, ξενοδοχειο, ξημερωματα, ομαδα, ομιλος, οικογενεια, παιδια, παμε, περιφερειακο, πνοη, πολιτεια, ρει, σαββας, σαββατο, σεκαπ, σεναριο, συγκεντρωση, συμμετοχή, σκηνοθεσια, σπιτι, στιγμα, συλλογοι, σχολειο, τμημα, τουρκια, τριτη, φετα, φεχ, ωδειο, κωνσταντινος, αγωνας, ασφαλεια, δημητρης, εθνικο, europe, χωρα, κωστας, μοιαζει, μπροστα, νοσοκομειο, ψυχολογος, ριζος, τραπεζα, θεματα, υγειας, θωμα
Τυχαία Θέματα