Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

08:32 27/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

•Τη ζωή του έχασε παραμονή Χριστουγέννων 81χρονος στην Ηγουμενίτσα όταν φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονη, τον παρέσυρε ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
•Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής στα Ρόκκα Άρτας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού. Η κλοπή έγινε το τελευταίο εικοσαήμερο στα Ρόκκα Άρτας, από αποθήκη απ’ όπου αφαιρέθηκαν (1.800) πλαστικά τελάρα συλλογής καρπών. Τα κλεμμένα τελάρα βρέθηκαν σε αποθήκη του

33χρονου δράστη και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του.

•Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από επιχείρηση εμπορίας κρεάτων σε περιοχή του Δήμου Πωγωνίου. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο άτομα, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και περί αλλοδαπών. Οι δράστες αφαίρεσαν είκοσι δύο αμνοερίφια και ένα μοσχάρι από την επιχείρηση καθώς και πετρέλαιο από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο. Τα κλεμμένα αμνοερίφια διατέθηκαν προς πώληση σε πελάτες κρεοπωλείου ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων.
•Στην Ηγουμενίτσα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου συνέλαβαν 57χρονο αλλοδαπό διακινητή, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος οδηγός φορτηγού μετέφερε κρυμμένους σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη από μεταλλικές λαμαρίνες κάτω από το πάτωμα της καρότσας ανάμεσα στο σασί, πέντε αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα