Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

07:36 5/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Δρούσαν σε καφετέριες της Πρέβεζας
Δύο 19χρονοι ημεδαποί ταυτοποιήθηκαν ως δράστες σε δυο υποθέσεις κλοπών, που έγιναν στην πόλη της Πρέβεζας.
Πρόκειται για έναν 19χρονο και μια συνομήλική του που είχαν αφαιρέσει πορτοφόλι σε καφετέρια της πόλης στις 13 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Οι ίδιοι στις 25 Φεβρουαρίου 2019, αφαίρεσαν ξανά από καφετέρια σακίδιο που περιείχε κοσμήματα, διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Πίσω από την απάτη κρύβονταν 40χρονη
ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ Ελληνίδα βρέθηκε από την Ασφάλεια Άρτας ότι κρύβονταν

πίσω από την απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος 43χρονου, υπόθεση η οποία έχει εξιχνιαστεί.
Η 40χρονη ανήρτησε ηλεκτρονική αγγελία σε ιστοσελίδα προσποιούμενη ότι πουλά ΙΧ αυτοκίνητο, το θύμα κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό ποσό διακοσίων ευρώ για την αγορά, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία. Σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Μετέφερε παράτυπους μετανάστες
ΣΤΗΝ Ελεούσα Ιωαννίνων η αστυνομία συνέβαλε 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος επιχείρησε να μεταφέρει με ΙΧ στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας από 24 μέχρι 55 ετών.
Από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος τριών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, όπως και σε έδαφος της «Σέγκεν».

Θανατηφόρο τροχαίο
ΔΙΚΥΚΛΗ μοτοσικλέτα που οδηγούσε 30χρονος, παρέσυρε και σκότωσε 83χρονο πεζό. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, στο ύψος του Καλπακίου.

Τον πρόλαβε η αστυνομία
Η αστυνομία συνέλαβε στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο από αυλή κατοικίας.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα