Ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

08:49 28/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποίησει την Κυριακή το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου για την εκλογή προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής.

-Δεν θα επιτρέψουμε τη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής επικίνδυνων αποβλήτων στη Μεγαλόπολη δηλώνει ο Πέτρος Τατούλης.

-Συνεδριάζει σήμερα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

-Με τη μέθοδο του αερίου άγνωστοι ανατίναξαν μηχάνημα ΑΤΜ στην Αρχαία Κόρινθο.

-Ο Μικρασιατικός Ελληνισμός απο την Αρχαιότητα έως σήμερα είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει το Σάββατο στο Μυστρά.

-Νεκρό

δελφίνι εντόπισαν επισκέπτες χθες στη θαλάσσια περιοχή Λουτρακίου.

-Ο Αγροτικός Σύλλογος Ευρώτα Λακωνίας καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομού να οργανωθούν και να δώσουν δυναμικό παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου στην Αθήνα.

-Μαθητής Γ΄Τάξης Λυκείου του Μουσικού σχολείου Σπάρτης τιμήθηκε με τον Β΄ Επαινο στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό ενορχήστρωσης, μελοποίησης , ποίησης και μουσικής της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Σχολικού Ετους 2016-2017.

-Ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στη Μάνη με την οποία καλούν την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου να ζητήσει άμεσα αυτοψία και θεωρεί ότι την εξαπάτησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου της και της απέσπασε την υπογραφή.
Η επιτροπή συντονίζει τους 28 συλλόγους και φορείς καθώς και τους 1150 Μανιάτες που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της Υπουργικής απόφασης του 2012 με την οποία αδειοδοτούνται οι 42 πρώτες ανεμογεννήτριες που προβλέπεται να εγκατασταθούν σε πρώτη φάση πάνω απο την Αρεόπολη μέχρι την Τριανταφυλλιά.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα