Ειδήσεις απο την ΕΡΤ Τρίπολης

09:44 8/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

-Αναβλήθηκε για λίγες μέρες η παράδοση του τμήματος της Ολύμπιας Οδού, η οποία είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Παρασκευή 5 Αυγούστου. Ωστόσο αυτό δεν έγινε και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να γίνουν εγκαίνια αυτή την εβδομάδα. ΟΙ οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή για μια ακόμη φορά.

-Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

-Σε πρακτορείο της Τρίπολης κατατέθηκε το μοναδικό τυχερό 5άρι κατά την κλήρωση της 7ης Αυγούστου 2016 στο τζόκερ . Μετά το νέο τζάκ στη 1η κατηγορία το μεγαλύτερο κέρδος προέκυψε σε δελτίο που κατατέθηκε

σε πρακτορείο της Τρίπολης. Με 2 ευρώ απέδωσε στον τυχερό 134.120 ευρώ.

-Συνελήφθη 17χρονος σε τοπική κοινότητα της Τρίπολης γιατί σε έρευνα που πραγματοποίηθηκε σε επιχείρηση ανακύκλωσης βρέθηκαν δυο ηλεκτρικές συσκευές τις οποίες όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από κατάστημα ψιλικών στην Τρίπολη.

-Με τον υφυπουργό Οικονομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξη Χαρίτση συναντήθηκε ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός. Ο δήμαρχος προσπαθεί να επανεντάξει στο ΕΣΠΑ το έργο της τηλεδιαχείρησης των δικτύων του ελέγχου των διαρροών των δικτύων ύδρευσης του Δήμου.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα