Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας

09:16 13/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δελτίο τοπικών ειδήσεων

** Για τη λειτουργία του Καταστήματος Κράτησης στο Νικηφόρο Δράμας ρωτά τον υπουργό Δικαιοσύνης η βουλευτής Δράμας της ΔΗΣΥ Χαρά Κεφαλίδου. Αναφέρεται στο αίτημα του υπουργείου προς το ΑΣΕΠ για πρόσληψη 600 ατόμων σε Κέντρα Κράτησης και ζητά να μάθει αν αυτό αφορά και τη Δράμα ή αν θα υπάρξει άλλη νέα Προκήρυξη, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα στελέχωσης των Φυλακών καθώς

και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων, παράδοσης του έργου και λειτουργίας τελικά των Φυλακών.

** Στην πανοικοδομική πανελλαδική απεργία συμμετέχουν αύριο οι οικοδόμοι της Καβάλας. Θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφερειακής ενότητας Καβάλας, στις 11 το πρωί.

** Όλοι οι κάτοικοι της Καβάλας και του Παληού έχουν δικαίωμα να εγγραφούν και να τύχουν παροχή δωρεάν, ολοκληρωμένης φροντίδας υγείας από την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), η οποία λειτουργεί στην πόλη της Καβάλας. Στελεχώνεται από δύο οικογενειακούς ιατρούς, μία παιδίατρο, μία νοσηλεύτρια, μία επισκέπτρια υγείας, μία κοινωνική λειτουργό και δύο διοικητικούς. Βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου 10 στον Άγιο Λουκά, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2510830360 και ωράριο λειτουργίας για το κοινό 8:00-14:00 (αργότερα θα υπάρξει επέκταση του ωραρίου).

** Εγγραφές για νέα μέλη πραγματοποιεί ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Καβάλας – ΚΟΙΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδικασία εγγραφής νέων μελών λήγει Τετάρτη 21 Μαρτίου κατά τις ώρες 9-1.
Η συγκεκριμένη πρόσκληση εγγραφής νέων μελών αφορά σε Άτομα με Αναπηρία, σε Λήπτες Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και σε Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας. Οι αιτήσεις εγγραφής θα συμπληρώνονται και θα υπογράφονται στο Γραφείο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας.

** Εργαστηριακό χώρο, ειδικά εξοπλισμένο, για την εξυπηρέτηση και τις ανάγκες των σπουδαστών των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας (chef) & Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» υλοποίησε το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Δράμας.

** Ημερίδα με θέμα «Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία» διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας, με κεντρικό ομιλητή τον Χρηματοοικονομικό Σύμβουλο, Ευστάθιο Λιακόπουλο. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

** Εκδήλωση με θέμα «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2016/679/ΕΕ) – Ζητήματα και διαδικασίες συμμόρφωσης» διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 5.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.
** Το θεατρικό αναλόγιο «Το ημερολόγιο του Λεωνή» παρουσιάζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης από τη Δημοτική Θεατρική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας συμμετέχει με το θεατρικό αναλόγιο στο Διεθνές Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Ο Κωνσταντινουπολίτης Γιώργος Θεοτοκάς», που διοργανώνεται από το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης.

** Το έργο «Η Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου, σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το Μικρό Βορρά την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

** Την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου παρουσιάζει σήμερα (Τρίτη) ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας στις 8.30 το βράδυ.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για φιλανθρωπικό σκοπό.

** Αίθριος καιρός με νεφώσεις και τοπικές βροχές τις μεσημβρινές ώρες αναμένονται στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά 6. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Ανάλογα θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού και αύριο.

The post Ειδήσεις από την ΕΡΤ Καβάλας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα