Ειδήσεις απ’ την Αργολίδα

07:37 19/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

* Με επιτυχία στέφτηκε η εκδήλωση της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας, για την προώθηση του πορτοκαλιού η οποία έγινε στη ΡΕΑ, το παλιό εργοστάσιο της ΕΑΣ Αργολίδας.

Το δικό του ΄΄παρών ΄΄ έδωσε στην εκδήλωση το ΙΕΚ Τουρισμού Πελοποννήσου που εδρεύει στο Άργος.

*Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου 2017 στο Άργος στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος το Διεθνές Συνέδριο Στρατιωτικές

Επεμβάσεις και Δικτατορίες στην Ελλάδα. Επιδιώχθηκε και επιτεύχθηκε να συνεξεταστούν οι ευρύτερες κοινωνικές εξελίξεις με τις ειδικότερες κοινωνικές παραμέτρους, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό καθόρισαν την εξέλιξη του στρατού από φορέα παγίωσης της εξουσίας του συγκεντρωτικού κράτους σε ανασταλτικό παράγοντα στην ορθή λειτουργία των κοινοβουλευτικών θεσμών ως το 1974.

*Την σημαντική διαχρονική συμβολή του συλλόγου «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» στον πολιτισμό αλλά και στην συσπείρωση των απανταχού Ναυπλιωτών, επεσήμανε δια της παρουσίας του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, σε εκδήλωση του συλλόγου στο ξενοδοχείο Radisson Βlu Park,στην Αθήνα.Κατά την διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν για την προσφορά τους μέλη του ιστορικού συλλόγου, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε με συναυλία από την χορωδία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ηχοχρώματα».

* Οι Χειροτέχνες Αργολίδας διοργανώνουν την «5η Έκθεση Χειροτεχνίας Handcrafts exhibition» από τις 24 έως τις 31 Δεκεμβρίου στον προθάλαμο του Τριανόν στην πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου.Ώρες λειτουργίας: 12 το μεσημέρι έως 10 το βράδυ.

σύνταξη ειδήσεων
Γιάννης Γαλανόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα