Εγκρίθηκε το έκτακτο βοήθημα για τους απολυμένους των Σ/Μ Λάρισα

13:40 27/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια ευχάριστη είδηση πήραν οι εργαζόμενοι – απολυμένοι των Σ/Μ Λάρισα καθώς χθες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση 3455-26-10-2016 της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου, με την οποία εγκρίνεται το έκτακτο οικονομικό βοήθημα των 1.000 ευρώ.

Αυτό επεσήμαναν μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ ο νομικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Κρίτσανος και η πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων – Απολυμένων των Σ/Μ

Λάρισα κα Ράνια Κουτρουμπή.Τόσο ο κ. Κρίτσανος όσο και η κα Κουτρουμπή χαρακτήρισαν σημαντική την απόφαση αυτή του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ για τους 557 εργαζόμενους- απολυμένους των Σ/Μ Λάρισα καθώς ικανοποιείται ένα από τα αιτήματα τους και του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των υπολοίπων φορέων που διεκδικούσαν από το Υπουργείο την χορήγηση έκτακτου βοηθήματος των 1.000 ευρώ στους εργαζόμενους –απολυμένους της επιχείρησης.
Σύμφωνα με την κα Ράνια Κουτρουμπή οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων – απολυμένων συνεχίζονται καθώς δεν εγκαταλείπεται ο σχεδιασμός για πλήρη δικαίωση τους.

Keywords
Αναζητήσεις
plhrononati oi apilumenoi ton s/m larisa, βοηθημα στα σμ λαρισα
Τυχαία Θέματα