Εγκρίθηκε πρόγραμμα σπουδών Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

21:02 21/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ενέκρινε το πρόγραμμα σπουδών Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών στο 1ο  ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας,  για τη σχολική  χρονιά 2020-2021 . 

Η σχολική κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ ευχαριστεί τους βουλευτές του νομού που στήριξαν και προώθησαν το σχετικό αίτημα και συγκεκριμένα τους κ. Χρ. Μπουκώρο, Κ. Μαραβέγια, Αθ. Λιούπης (ΝΔ) και Αλ. Μεϊκόπουλο (ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι ασχολήθηκαν αποτελεσματικά για την επίλυση

του προβλήματος της μη αρχικής έγκρισης που προέκυψε, καθώς επίσης και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος για την αναφορά του στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας ευχαριστεί  τον Διευθυντή της ΔΔΕ Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελλίδη, την ΕΛΜΕ Μαγνησίας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, για την σημαντική υποστήριξη στην διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την βοήθειά τους.

Αποτέλεσμα αυτής της έγκρισης είναι όσοι απόφοιτοι, της νέας ειδικότητας Τεχνικού Μηχανοσυνθέτη Αεροσκαφών του τομέα Μηχανολογίας, το επιθυμούν, μπορούν να ακολουθήσουν το 4ο έτος-τάξη Μαθητείας την Σχ. Χρονιά 2020-2021 σε θέσεις του 307 ΠΕΒ, λόγω της συμφωνίας συνεργασίας των δύο φορέων.

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα