Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Γόρτυνας

19:56 12/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Εγκρίθηκε με ευρεία πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, ο προϋπολογισμός του Δήμου για 2020, στην έκτακτη ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα δια περιφοράς.

Ο προϋπολογισμός, συνολικού ύψους 39.701.528 ευρώ, περιλαμβάνει «αναπτυξιακά έργα και δράσεις που αποτυπώνουν τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται

 ότι με την έγκριση του προϋπολογισμού, ανοίγει ο δρόμος για την άμεση καταβολή ποσού ύψους 4.183.855 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, ως αποτέλεσμα της επίτευξης στόχων που προέβλεπε η Προγραμματική Συμφωνία Οικονομικής Υποστήριξης του περασμένου έτους.

Ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού δήλωσε: «Ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας για το 2020, το σημαντικότερο εργαλείο για την λειτουργία και την διοίκηση του Δήμου μας, είναι αποτέλεσμα συλλογικής και υπεύθυνης δουλειάς και καταδεικνύει τους στόχους και το όραμα  της δημοτικής αρχής. Είναι ένας προϋπολογισμός ρεαλιστικός, εφαρμόσιμος, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις της εποχής, στις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών μας και στις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα