Εγκαταστάθηκε νέο ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα της Σάμου

21:08 24/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέο μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών εγκαταστάθηκε στο εσωτερικό της Εθνικής Τράπεζας Σάμου, ενώ σύντομα θα εγκατασταθεί και ένα ακόμα ΑΤΜ εκτός του Καταστήματος.

Να σημειώσουμε ότι λόγω του καταστροφικού σεισμού στις 30 Οκτωβρίου αλλά και του τσουνάμι που επακολούθησε, το ΑΤΜ που βρίσκεται εκτός του καταστήματος στην παραλιακή

λεωφόρο υπέστη ζημιές με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας. Αυτό είχε ως συνέπεια οι πελάτες να ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας είτε στο ΑΤΜ του Πυθαγόρειου, απόσταση 13 χιλιόμετρα από την πόλη της Σάμου, είτε να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους από άλλα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης με την σχετική παρακράτηση προμήθειας.

Το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας – με ανακοίνωσή του – ζητάει συγνώμη από το καταναλωτικό κοινό για την ταλαιπωρία και ενημερώνει ότι για αναλήψεις μετρητών που πραγματοποιήθηκαν από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας σε ΑΤΜ άλλων Τραπεζών στη Σάμο, οι χρεώσεις θα καλυφθούν από την Τράπεζα. Η προμήθεια, δηλαδή, που θα εμφανίζεται στο απόκομμα της συναλλαγής τους δε θα χρεώνεται στο λογαριασμό τους, και όσες έχουν ήδη χρεωθεί, θα επιστραφούν.

 

 

The post Εγκαταστάθηκε νέο ΑΤΜ στην Εθνική Τράπεζα της Σάμου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα