Ε. Κεκάτος: «Σημαντική η συμμετοχή της Κεφαλονιάς στη Seatrade Cruise Med στην Τενερίφη»

13:58 26/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κεντρικό στόχο την περαιτέρω προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας, ο δήμος Κεφαλονιάς συμμετείχε στις εργασίες της διεθνούς Εκθέσεως Seatrade Cruise Med στην Santa Cruz – Tenerife.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τα κορυφαία στελέχη του τουρισμού κρουαζιεροπλοίων, με σκοπό, όπως δηλώνει, τη λειτουργικότερη διαχείριση της Κρουαζιέρας στην Κεφαλονιά.
Ειδικότερα, τη μεγαλύτερη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και λιμενικών υποδομών,

την προσθήκη νέων εκδρομικών εμπειριών, την αξιοποίηση του χρόνου παραμονής των επιβατών, την επισήμανση τυχόν αδυναμιών και άλλων συναφών θεμάτων, για τα οποία, έγιναν αναλυτικές συζητήσεις και προτάθηκαν συγκεκριμένες λύσεις.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ.Κεκάτο, επιβεβαιώθηκε μετά από σχετική σύσκεψη, η αναγκαιότητα της άμεσης συμμετοχής τόσο της Κεφαλονιάς όσο και της Ιθάκης στη Med cruise ,γεγονός που θα εξασφαλίσει την επιβεβλημένη στοχευμένη προβολή των νησιών σε ένα διαρκές ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.
Τέλος, αναφέρει, πως, πολύ θετικά σχολιάστηκε η πρωτοβουλία οργάνωσης στην Κεφαλονιά συνεδρίου με θέμα το «θαλάσσιο Τουρισμό», με τη συνεργασία των δήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης με την ένωση εφοπλιστών κρουαζιεροπλοίων και φορέων της ναυτιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα