Δυτική Μακεδονία:Ενημερωτική συγκέντρωση στην Πτολεμαϊδα, για εκκρεμείς προσλήψεις στην ΔΕΗ

13:58 10/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενημερωτική συνάντηση των ενδιαφερομένων, σχετικά με τους δύο τοπικούς διαγωνισμούς της ΔΕΗ το 2007 και το 2008, για προσλήψεις εργατών και τεχνιτών στην επιχείρηση, οι οποίοι δεν ολοκληρώθηκαν ως προς την ειδικότητα των τεχνικών ορυχείων, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στην καφετέρια Splentor, στην Πτολεμαϊδα.

Οι διαγωνισμοί της ΔΕΗ ήταν ενιαίοι, συμπεριλαμβάνοντας προσλήψεις εργατών και τεχνίτες ορυχείων και όπως τόνισε στην ΕΡΤ Κοζάνης η κ. Βιργινία Ευθυμίου- μία εκ των υποψηφίων εκείνης της προκήρυξης- «ανακοινώθηκαν αποτελέσματα και έγινε η τοποθέτηση των προσληφθέντων μόνο στην κατηγορία των εργατών και από τους δύο διαγωνισμούς, κάτι που δημιουργεί δύο μέτρα και δύο σταθμά και παραβιάζει την ισονομία και ισοπολιτεία».

Η κ. Ευθυμίου αναρωτιέται για το «που κόλλησαν οι δύο διαγωνισμοί», «ποιοι πήραν την απόφαση» και «εάν συζητήθηκε το θέμα στην διοίκηση της ΔΕΗ», ενώ υπογραμμίζει ότι «οι προσλήψεις που δεν ανακοινώθηκαν και δεν ολοκληρώθηκαν αφορούσαν 130 θέσεις τεχνιτών ορυχείων, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες για την λειτουργία της επιχείρησης».

Σημειώνει επίσης ότι επιτροπή των διαγωνιζόμενων που θα προκύψει από την σημερινή ενημερωτική συγκέντρωση στην Πτολεμαϊδα, θα ενημερώσει τις επόμενες ημέρες την περιφερειακή αρχή, τις τοπικές αρχές, τους Βουλευτές, καθώς και σωματεία και φορείς της περιοχής, από τους οποίους θα ζητήσουν την ουσιαστική συμπαράσταση και στήριξη τους.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη : Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Αναζητήσεις
τεχνικοι ορυχειων δεη δε 2008, δεη δε 2008
Τυχαία Θέματα