Δυτική Μακεδονία: Ημερίδα του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων στη Μεγαλόπολη

11:32 21/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ενεργειακός προγραμματισμός της ΔΕΗ. Επιπτώσεις στους εργαζόμενους και στις τοπικές κοινωνίες» είναι το θέμα της ημερίδας, που διοργανώνει αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης.

Οι εργασίες της ημερίδας θα ανοίξουν με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στο μνημείο πεσόντων Εργαζομένων στο Ενεργειακό Κέντρο Μεγαλόπολης. Τον κύκλο των ομιλητών θα ανοίξει η Γενική Διευθύντρια Ορυχείων Όλγα Κουρίδου η οποία θα αναπτύξει το

θέμα «Οι επιπτώσεις της μείωσης της Λιγνιτικής παραγωγής στους Ενεργειακούς Δήμους» ενώ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Απόδοσης της ΔΕΗ Δημήτριος Μεντικάνης θα μιλήσει για την «Λιγνιτική παραγωγή στο Νέο Ενεργειακό Περιβάλλον».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, θα αναφερθεί στις «Συνέπειες της Ενεργειακής Πολιτικής στους εργαζόμενους», και, ο τελευταίος εισηγητής Άγγελος Αγγελόπουλος Μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, θα αναφερθεί στις «Επιδράσεις στην Εθνική Οικονομία από τη μεταφορά της ΔΕΗ στο ΤΑΙΠΕΔ»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα