Δυτική Μακεδονία: Διήμερη επίσκεψη του Ν. Παππά

09:05 23/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να βρεθεί αύριο Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Αύριο στις 11:30 το πρωί ο κ. Παππάς θα βρεθεί στη Νεάπολη Κοζάνης, όπου και θα επισκεφθεί τον Κεντρικό Κόμβο Διασύνδεσης Ευρυζωνικών Υποδομών των περιοχών του Βοίου, το οποίο δημιουργήθηκε μέσω του προγράμματος RuralBroadband Internet, που σχεδίασε η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και υλοποίησε η Κοινωνία της Πληροφορίας

Α.Ε., προκειμένου να καταπολεμηθεί ο ψηφιακός αποκλεισμός και η απομόνωση, απομακρυσμένων περιοχών.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης θα βρεθεί στον Πεντάλοφο, όπου θα συναντηθεί με φορείς της περιοχής και στις 2:30 μετά το μεσημέρι στην Κρανιά Γρεβενών, όπου και θα έχει αντίστοιχη συνάντηση. Την ίδια ημέρα ο κ. Παππάς θα επισκεφθεί τον Αετό Φλώρινας όπου στις 4:30 το απόγευμα θα έχει ανάλογη συνάντηση με φορείς της περιοχής.

Την Τετάρτη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς θα επισκεφθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 9:30 το ΤΕΙ και αμέσως μετά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, όπου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τις Συγκλήτους στο Αμφιθέατρο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου, ενώ στις 10:30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με Παραγωγικούς Φορείς στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Στις 11:30 το πρωί ο κ. Παππάς θα συναντηθεί με το δήμαρχο Κοζάνης και στις 12:30 το μεσημέρι με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Η διήμερη επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στη Δυτική Μακεδονία θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του «Ανασυγκρότηση – Έξοδος από την κρίση – Προοπτικές», στην Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην παλαιά Νομαρχία Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα