Δυτική Μακεδονία: Διανομή τροφίμων

09:26 22/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Διανομή τροφίμων

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ)

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης ως κοινωνικός εταίρος θα

διανείμει στο κλειστό γήπεδο Λευκόβρυσης σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, τα εξής προϊόντα: άρτο, δημητριακά, αλεύρι σίτου, τυρί φέτα, γραβιέρα και νωπό κοτόπουλο στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ .

Κοζάνη: Διανομή τροφίμων στο Δήμο Βοϊου

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD).

O Δήμος Βοΐου ως κοινωνικός εταίρος θα διανείμει στο Χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 23 Νοεμβρίου από τις 8:30-14:30, αβγά, τυροκομικά και κοτόπουλο στους/στις δικαιούχους του ΤΕΒΑ.

Καστοριά: Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ)

Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) , σήμερα Πέμπτη 22-11-2018 από ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ θα διανέμει κρέας, τυρί, δημητριακά και αυγά, στους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ που έχουν δηλώσει να παραλαμβάνουν τα προϊόντα του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Καστοριάς. (ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΝΑΚ ΜΠΛΕ ΚΤΙΡΙΟ)

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα