ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

09:58 6/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

– Μόνο η Καστοριά, από τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών επικρατώντας χθες της Θύαμις Καστρίου με 2-1. Αντίθετα αποκλείστηκαν ο Μακεδονικός Βεύης με ήττα 2-1 στη Φλώρινα από την Τρίγλια, ο Πυρσός Γρεβενών που έχασε εκτός έδρας από του ερασιτέχνες τους ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και η ΑΕΠ Καραγιαννίων που ηττήθηκε στην Κέρκυρα

από την Λευκίμμη με 2-0.

– Για την 24η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, Μακεδονικός Κοζάνης νίκησε χθες στο γήπεδο του Μαυροδενδρίου την ΑΕ Καλαμιά με 4-0. Για την ίδια αγωνιστική το παιχνίδι της Κοζάνης με την Αιανή θα γίνει αύριο Παρασκευή 07/04/2017 στις 5:30 το απόγευμα. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο.

– Το Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στη Φλώρινα. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 το απόγευμα και η εκκίνηση του πρώτου αγώνα θα δοθεί στις 15:45 από το δημοτικό στάδιο Φλώρινας, όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Θα διεξαχθούν αγώνες στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων και κορασίδων.

– Με αφορμή τη σημερινή (6 Απριλίου) παγκόσμια ημέρα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης θα πραγματοποιήσει επίδειξη του αθλήματος από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα