Δυτική Μακεδονία: Αστυνομικές ειδήσεις

09:18 28/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοζάνη: Συλλήψεις στα Γρεβενά για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, βεγγαλικών και τελωνειακού κώδικα

Μια 37χρονη υπήκοος Μολδαβίας και έναν 62χρονο έλληνα συνέλαβαν στα Γρεβενά αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Γρεβενών, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, βεγγαλικών και τελωνειακού κώδικα, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, στο

πλαίσιο των ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή της 37χρονης μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 7 ναρκωτικά χάπια, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διέμενε η 37χρονη σε περιοχή των Γρεβενών, συνελήφθη ο 62χρονος σύνοικος-ιδιοκτήτης, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν11,1 γραμμάρια κάνναβης, 17 ναρκωτικά χάπια, 276 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 32 κροτίδες, ενώ σε έρευνα που έγινε σε οικία της 37χρονης στα Ιωάννινα με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 117 ναρκωτικά χάπια, 55 σπόροι κάνναβης και 0,9 γραμμάρια κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοζάνη: Κατέσχεσαν 43 κιλά χασίς, συνελήφθη ο 27χρονος οδηγός

Έναν 27χρονο υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας επιχείρησαν να ελέγξουν -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, ενώ ο οδηγός το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν τριάντα επτά πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 42 κιλών και 970 γραμμαρίων.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Κοζάνη: Αγροτοδασικές και Αστικές πυρκαγιές στην Δυτική Μακεδονία

Καταστράφηκε ολοσχερώς το εγκαταλειμμένο Δημοτικό σχολείο στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου του Δ. Γρεβενών Π.Ε Γρεβενών έπειτα από φωτιά που προκλήθηκε σε αυτό. Στο συμβάν επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με 4 οχήματα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Γρεβενών.

Τουλάχιστον 15 στρέμματα δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης κάηκαν σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε Αγροτοδασική έκταση στην Τ.Κ. Δαμασκηνιάς του Δ. Βοΐου της Π.Ε Κοζάνης. Στο συμβάν επιχείρησαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα.

Ένα Ι.Χ.Ε κάηκε στην τοπική κοινότητα Γαλατινής του Δ. Βοΐου Π.Ε. Κοζάνης. Στο συμβάν επενέβησαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα