Δύο από Σιδηρόκαστρο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

00:58 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη συμμετοχή ενός προπονητή και ενός αθλητή από το Σιδηρόκαστρο ξεκινά η Εθνική ομάδα αντιπτέρισης την Παρασκευή 24 Μαρτίου τους αγώνες της στο Βαλκανικού πρωταθλήματος U19 που διεξάγεται στην Τουρκία.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελείται από πέντε αθλητές και αθλήτριες κι ένας από αυτούς είναι ο Πασχάλης Μελικίδης του Ρούπελ Σιδηροκάστρου ενώ από το Σιδηρόκαστρο είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Ξάνθου. Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές που βρίσκονται στην

Ανδριανούπολη είναι οι: Μάριος Μπούλιος, Γιώργος Κτένας, Δήμητρα Κρουστάλη και Αρτεμις Αναστασίου. Οι αγώνες αρχίζουν αύριο στις 10:00 π.μ. με τα ομαδικά, ενώ θα ακολουθήσουν και τα ατομικά.

Πρωταθλητής Ελλάδος με το Ρούπελ

Ο Πασχάλης Μελικίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με το Ρούπελ στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ19 κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια. Στον τελικό του ατομικού Κ19 των ανδρών ο Πασχάλης Μελικίδης, ύστερα από έναν συναρπαστικό αγώνα, νίκησε με 2-1 (21-17, 17-21, 21-18) τον Μάριο Μπούλιο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Πασχάλης Μελικίδης με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Σωρηριάδη κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό ανδρών της Κ19. Στον τελικό επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-18) των Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, Γιώργου Κτένα.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το Ρούπελ και στο διπλό γυναικών Κ19 με τις Ιωάννα Καραπετρίδου και Κατερίνα Παρίση. Στον τελικό νίκησαν με 2-0 (21-15, 24-22) τις Βασιλική Ανδρεάδου και Ευαγγελία Κορωνίδου.

Στην κατηγορία Κ15 το Ρούπελ κατέκτησε την 3η θέση στο διπλό Αγοριών με τους Συμεών Κατπάτση και Γιάννη Σχοιναράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα