Δόξα Κάτω Καμήλας: Με Μίλτο Δουλγέρη στη Γ εθνική

23:50 24/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Μίλτος Δουλγέρης θα είναι ο προπονητής της Δόξας Κάτω Καμήλας στην πρώτη της χρονιά στη Γ εθνική.

Ο έμπειρος τεχνικός που οδήγησε τη Δόξα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας και στη Γ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της έδωσε τα χέρια με τον Μιχάλη Μιντζιρίκη και ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασία του με τους πρωταθλητές. Ο 55χρονος προπονητής επιστρέφει στη Γ εθνική όπου συμμετείχε την περίοδο 2017-18 με την ομάδα της Καρπερής. Ο Μίλτος Δουλγέρης είχε εκφράσει με συνέντευξη του στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ

Σερρών την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Δόξας Κάτω Καμήλας και με τη σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου έδειξε την ικανοποίηση της για το έργο του αλλά και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας Κάτω Καμήλας για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μίλτο Δουλγέρη είναι:

«Το Δ.Σ. της Δόξα Κάτω Καμήλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τον προπονητή Δουλγέρη Μίλτο. Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη προπονητική εμπειρία, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους ποδοσφαιριστές και την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Υπό την καθοδήγηση του κ. Δουλγέρη Μίλτου, η Δόξα στέφθηκε πρωταθλήτρια της επίλεκτης Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών, και κέρδισε την άνοδο στη Γ´ εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες!»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα