Δωρεά 500.000 δολαρίων από τον Ράιαν Ρέινολντς και τη Μπλέικ Λάιβλι για τη στήριξη νέων

21:02 30/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι έκαναν μια “γενναία” δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Covenant House προκειμένου να βοηθήσουν νέους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μείνουν άστεγοι. 

Το ζευγάρι δώρισε 250.000 δολάρια στο Covenant House του Βανκούβερ και άλλα 250.000 στο Covenant House του Τορόντο, έναν οργανισμό που ο καναδικής καταγωγής ηθοποιός υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

In an incredible act of kindness and philanthropy, @VancityReynolds and @blakelively are donating $250,000 to @CovenantHouseBC and $250,000 to

@CovenantHouseTO to support homeless, at risk, and trafficked youth across the nation.

Learn more: pic.twitter.com/9NTBrqTr5G

— Covenant House Vancouver (@CovenantHouseBC) November 25, 2020

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός καλύπτει τις βασικές ανάγκες σε άστεγους νέους, όπως φαγητό και στέγη, καθώς επίσης τους βοηθάει ώστε να ζήσουν ανεξάρτητοι και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Επιπλέον βοηθάει και νέους που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικού εμπορίου (sex trafficking).

Το Covenant House International αναφέρει ότι έχει βοηθήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο άστεγους νέους στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική ως γέφυρα από τη φτώχεια στην ευκαιρία, σύμφωνα με τα δικά τους στατιστικά στοιχεία.

«Το Covenant House παρέχει αγάπη, ελπίδα και σταθερότητα σε νέους που διατρέχουν κίνδυνο, που κατάφεραν, να ξεφύγουν από σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση. Το έργο που κάνει είναι ηρωικό», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός.

«Για εμάς, η βοήθεια του Covenant House με αυτόν τον τρόπο δεν είναι δωρεά, αλλά επένδυση σε συμπόνια και ενσυναίσθηση κάτι που ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο. Οι νέοι που περνούν τις πόρτες του Covenant House, τις περισσότερες φορές έχουν να διηγηθούν μία ιστορία που δεν τους άφησε ένα τραύμα, αλλά πολύ περισσότερα» συνέχισε και προέτρεψε και άλλους να βοηθήσουν στην εκστρατεία στήριξης των νέων.

This Giving Tuesday, @VancityReynolds and @BlakeLively will match donations up to $250,000 for youth who are homeless, trafficked or at risk supported by Covenant House Toronto. Donate to Covenant House today to double your impact: pic.twitter.com/Xuf55iVz9D

— covenanthouseto (@CovenantHouseTO) November 29, 2020

ΠΗΓΗ: Covenant House, CNN, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα