«Δόλο πίσω από την κλοπή των γραφείων στη Λάρισα, βλέπει» η Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτ. Σώρρα

12:16 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεν λένε να σταματήσουν οι επιθέσεις που δέχονται χώροι της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ενώ τα μέλη μόλις είχαν αποχωρήσει από τα γραφεία της οδού Βελλή όπου στεγάζονται τα δεύτερα γραφεία της οργάνωσης, 28χρονος εισέβαλε στο χώρο και απέσπασε 2 φορητούς υπολογιστές και έγγραφα. Έγινε όμως αντιληπτός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα άνδρες της

ομάδας ΔΙΑΣ να βρεθούν στο σημείο σε ελάχιστο χρόνο και να συλλάβουν επ΄ αυτοφώρω τον δράστη με τα κλοπιμαία.

Παρόν στη σύλληψη ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Δημήτρης Καζαμίας, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας υποστήριξε πως «πίσω από τη νέα επίθεση βρίσκονται εχθροί της οργάνωσης και της χώρας που δεν θέλουν να ξεχρεωθεί η Ελλάδα από το υπέρογκο χρέος της».

Όπως σημείωσε «ξεπερνούν τις εκατό οι επιθέσεις σε γραφεία των Ε.ΣΥ. και το τελευταίο, αυτό της Λάρισας δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο της δράστης των εχθρών της που δεν είναι άλλοι από τους δανειστές και όσοι συνεργάζονται με εκείνους».

Μεταξύ των εγγράφων που εκλάπησαν ήταν και αποδεικτικά στοιχεία «της ύπαρξης των 600 δις που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Αρτέμη Σώρρα- υπάρχουν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κατατεθειμένα σε καταπιστευματικό λογαριασμό, υπογράφονται κάθε Νοέμβριο από τη Βουλή και εντάσσονται στον προϋπολογισμό» υποστήριξε ο κ. Δημήτρης Καζαμίας.

Να θυμίσουμε πως είναι η δεύτερη επίθεση δραστών στα γραφεία των «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Λάρισα.

Keywords
Τυχαία Θέματα