Δώδεκα νέοι δήμαρχοι στην Κρήτη

20:36 3/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι μισοί από τους 24 δήμους της Κρήτης θα έχουν νέους δημάρχους μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα του δευτέρου γύρου των δημοτικών εκλογών. Η μεγαλύτερη ανανέωση υπάρχει στο νομό Ηρακλείου, όπου εκλέγονται έξι νέοι δήμαρχοι.

Επανεκλέγονται ο Βασίλης Λαμπρινός στο δήμο Ηρακλείου και ο Μανόλης Κοκοσάλης στο δήμο Αρχανών –Αστερουσίων, ενώ οι νέοι δήμαρχοι είναι: Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης, Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, Μινώα Πεδιάδος, Μανόλης Φραγκάκης, Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης και Χερσονήσου,

Γιάννης Σέγκος.
Στο Νομό Λασιθίου μοναδικός νέος δήμαρχος είναι ο Γιώργος Ζερβάκης στη Σητεία, ενώ επανεκλέχτηκαν ο Αντώνης Ζερβός στον Άγιο Νικόλαο, ο Θεοδόσιος Καλαντζάκης στην Ιεράπετρα και ο Γιάννης Στεφανάκης στο Οροπέδιο Λασιθίου.
Στο Νομό Ρεθύμνου, νέος δήμαρχος είναι ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης στα Ανώγεια, ενώ εκλέχτηκαν ξανά ο Γιώργος Μαρινάκης στο Ρέθυμνο, ο Γιάννης Ταταράκης στον Άγιο Βασίλειο, ο Παντελής Μουρτζανός στο Αμάρι και ο Δημήτρης Κόκκινος στο Μυλοπόταμο.
Στο Νομό Χανίων εκλέγονται τέσσερις νέοι δήμαρχοι, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης στα Χανιά, η Μανωλία Στεφανάκη στη Γαύδο, ο Γιώργος Μυλωνάκης στην Κίσσαμο και ο Μανούσος Χιωτάκης στα Σφακιά. Επανεκλέγονται, ο Γιάννης Μαλανδράκης στον Πλατανιά, ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης στον Αποκόρωνα και ο Αντώνης Περράκης στο δήμο Καντάνου- Σελίνου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δώδεκα, Κρήτη,dodeka, kriti