Δ.Κουτσούμπας από την Καβάλα: «Να δυναμώσει η λαϊκή πάλη»

13:58 10/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανάγκη να δυναμώσει η λαϊκή πάλη ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης τόνισε σε δηλώσεις από την Καβάλα, ο γ.γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Δημήτρης Κουτσούμπας. Χαρακτήρισε ως πολιτική αλητεία και πραξικόπημα την κατάθεση των τροπολογιών με τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα.

Επεσήμανε δε την ανάγκη να προστατευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων που δεν ευθύνονται για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ο κ. Κουτσούμπας συζήτησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις,

τα διόδια αλλά και τη λειτουργία του εργοστασίου λιπασμάτων και των απολυμένων σμε τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και τον αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο, με τους οποίους συναντήθηκε το πρωί.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καβάλα, δεύτερο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ο κ.Κουτσούμπας ξεναγήθηκε στο Μουσείο Καπνού του δήμου και ενημερώθηκε για τον ιστορικό πλούτο, πολύτιμο κομμάτι της καπνεργατικής ιστορίας της περιοχής, που φυλάσσεται και ένα μέρος του αξιοποιείται.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο γ.γ. του Κ.Κ.Ε. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο πάρκο Φαλήρου Καβάλας.
Το πρωί της Κυριακής θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο για τους σφαγιασθέντες της Χωριστής Δράμας από τους Βούλγαρους το Σεπτέμβρη του 1941 και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία.
Η περιοδεία του κ.Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ολοκληρωθεί στην Αλεξανδρούπολη όπου στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Φάρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα