«Διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου Optimist στην Π.Ε. Χανίων»

10:52 18/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονα που θα πραγματοποιηθούν, από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου και από τις 21 μέχρι και τις 24 Ιουνίου 2019, αντίστοιχα, στα Χανιά.
Θεωρούμε σημαντική επιτυχία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων

την ανάληψη και των δύο διοργανώσεων και ευτυχή συγκυρία για τον τόπο μας, ότι για ένα ολόκληρο δεκαήμερο θα βρίσκεται στην κορυφή του πανελληνίου αθλητικού ενδιαφέροντος, και όχι μόνο, φιλοξενώντας κορυφαίους αγώνες Ιστιοπλοΐας.
Συγχρόνως, πεντακόσια περίπου άτομα, αθλητές, προπονητές και μέλη επιτροπών και άλλοι τόσοι συνοδοί θα βρεθούν στα Χανιά, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από εκείνο των αγώνων, γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν καλά τον τόπο μας, να εκτιμήσουν τις ομορφιές του και την Ιστορία του, αλλά και τις
άριστες εγκαταστάσεις και διευκολύνσεις που παρέχει στην υλοποίηση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ως εκ τούτου, οι διοργανώσεις αυτές θα προβάλλουν και θα αναδείξουν τα Χανιά μας σ’ ολόκληρη τη χώρα.
Οι συγκεκριμένες διοργανώσεις είναι απο τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων του φετινού καλοκαιριού με πρωταγωνιστές και 11χρονα παιδιά όλοι σχεδόν οι φορείς, οι υπηρεσίες συστρατεύτηκαν για την υλοποίησή της, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, αφού οι αγώνες θα είναι αφιερωμένοι στα «Γενναία παιδιά της ΕΛ.Ε.ΠΑ.Π.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα