Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ : «Θετικό να συνειδητοποιούν τα σημαντικά ζητήματα του νησιού»

09:59 28/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ικανοποίησή της εξέφρασε μέσω δελτίου τύπου η Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ για την αναφορά από την Δημοτική Αρχή σε δύο καίρια ζητήματα. Το πρώτο αφορά στις επικείμενες αλλαγές στον Καλλικράτη και το δεύτερο στην αναγκαιότητα ύπαρξης σφαγείου στο νησί.

Συγκεκριμένα για το πρώτο θέμα η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αναφέρει ότι » έχει μελετήσει την πρόταση αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που υπογράφτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2017, και πρώτη ως παράταξη με δελτίο τύπου από τις 12 Μαρτίου έχει αναφερθεί στο σημαντικό αυτό ζήτημα. Όσον αφορά στη δημιουργία

σφαγείου η δημοτική παράταξη ενημέρωσε ότι έχει κάνει επαφές με το Σωματείο Κτηνοτρόφων Κεντρικής Σάμου στις 22 Φεβρουαρίου και με το Σύλλογο Κρεοπωλών Σάμου στις 22 Μαρτίου, έχει ήδη ανακοινώσει τις απόψεις των δύο αυτών φορέων και έχει ανταλλάξει προτάσεις μαζί τους». καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της η «Ανατροπή», αναφέρει ότι «μελετώντας τέτοια σοβαρά ζητήματα, ενημερώνει συνέχεια τους κατοίκους αυτού του τόπου για τις κινήσεις της και για τις απόψεις της. Είναι θετικό να συνειδητοποιούν και άλλοι ποια είναι τα σημαντικά ζητήματα αυτού του νησιού».

Ρεπορτάζ: Χάρης Ζαβουδάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα