Δημόσια συγγνώμη Κρητικού

21:54 8/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με δήλωση του που φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ο Τάσος Κρητικός ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας με αφορμή τη συμπεριφορά του στο 32ο του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου όταν κατά τη διάρκεια της αλλαγής του πέταξε τη φανέλα του και αποχώρησε στα αποδυτήρια.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη, απέδωσε την κίνηση του στη συναισθηματική φόρτιση λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας και υποσχέθηκε να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του για την σωτηρία του Πανσερραϊκού. Αναλυτικά η δήλωση του Τάσου Κρητικού στην ιστοσελίδα

της Σερραϊκής ΠΑΕ είναι:

«Προς τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την λύπη μου για την συμπεριφορά μου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Η συμπεριφορά μου ήταν απόρροια της συναισθηματικής μου φόρτισης λόγω της δύσκολης βαθμολογικής θέσης στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και να υποσχεθώ πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα επαναληφθούν και θα προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την σωτηρία της ομάδας. Με εκτίμηση Τάσος Κρητικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα