Δήμος Ζακύνθου: Συνεχίζεται η προβολή στην Κίνα

14:44 26/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Συνεχίζεται η δυναμική προβολή της Ζακύνθου στην Κινεζική αγορά, γεγονός που έχει βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση του τουριστών από τη συγκεκριμένη χώρα», επισημαίνει η Δημοτική Αρχή.

«Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και τον Οκτώβριο υπάρχουν πολλοί Κινέζοι στο νησί μας, κάτι που δείχνει πως οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Επιτροπής Τουρισμού αποδίδουν καρπούς», αναφέρει.

«Οι καλές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί από την Κίνα, επιβεβαιώθηκαν και από την πρόσφατη επίσκεψη του Κινέζου Πρέσβη, κ. Zou Xiaoli, στο νησί μας, ο οποίος δήλωσε ενώπιον του Δημάρχου,

κ. Παύλου Κολοκοτσά, ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης της Ζακύνθου σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η πρωτοβουλία που είχε αναληφθεί με τη φιλοξενία Κινέζων δημοσιογράφων στο νησί μας τον περασμένο Ιούλιο», προσθέτει.

Τέλος, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ζακύνθου, τηλεοπτικό συνεργείο του κρατικού τηλεοπτικού καναλιού CCTV φιλοξενήθηκε στο νησί μετά από πρόσκληση του Δήμου και πραγματοποίησε γυρίσματα με τις ομορφιές του τόπου μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα