Δήμος Ζακύνθου: Διάσταση απόψεων για τα σκουπίδια στην πλειοψηφία

13:28 23/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Διάσταση απόψεων μεταξύ των συμβούλων της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου σημειώθηκε στη πρόσφατη συνεδρίαση του οργάνου σχετικά με την χρηματοδότηση του ΦΟΔΣΑ από το δήμο.

Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Παν. Μυλωνάς περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση λόγω της οικονομικής ασφυξίας στην οποία έχει περιέλθει ο φορέας της καθαριότητας και δήλωσε ότι θα υποβάλει γραπτώς προς το δήμο το αίτημα του για οικονομική ενίσχυση από το δήμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και θέση του πρώην αντιδημάρχου και μέλους του δ.σ του φορέα Αναστ. Μποτώνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘’ δεν δέχομαι

ότι ο δήμος δεν έχει χρήματα ‘’ η οποία εξόργισε το δήμαρχο Π.Κολοκοτσά, ο οποίος ζήτησε από τους συμβούλους του να μεριμνήσουν για την εξόφληση στα τέλη παρεπιδημούντων προκειμένου ο δήμος να έχει εισοδήματα , θυμίζοντας τους παράλληλα τις υποχρεώσεις του δήμου προς τις τράπεζες.

Η πρόταση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Αρμένη για έκτακτη χρηματοδότηση του δήμου και του ΦΟΔΣΑ από το υπουργείο προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες για έργα που έγιναν είτε πρόκειται να γίνουν από το ΦΟΔΣΑ ύψους 300.000 ευρώ, τελικά υιοθετήθηκε από τη δημοτική πλειοψηφία για άμεση υλοποίηση της.

Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Keywords
Τυχαία Θέματα