Δήμος Σερβίων-Βελβεντού- Αποκαλυπτικές δηλώσεις Κοσματόπουλου στην ΕΡΤ Κοζάνης, για την καταψήφιση του προϋπολογισμού

13:01 9/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποκαλυπτικός για το «ναυάγιο» της προσπάθειας συνεννόησης με τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, προκειμένου να ψηφισθεί ο προϋπολογισμός για το 2017, ήταν σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος.

«Ήρθαμε να κάνουμε παζάρι, εσύ θέλεις να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό, εμείς τι θα πάρουμε», ήταν η φράση που ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ότι του διαμηνύθηκε από ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κατά την συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που ο ίδιος τόνισε ότι δεν δέχθηκε και έτσι για τρίτη συνεχόμενη φορά καταψηφίστηκε χθες Κυριακή, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2017.

Ο κ. Κοσματόπουλος χαρακτήρισε ως «πολύ επικίνδυνα τα παιχνίδια που παίζονται και θέλουν να βάλουν το Δήμο σε περιπέτειες» και ζήτησε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Επεσήμανε μάλιστα ότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να μπει σε επιτροπεία ο Δήμος από την μη ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, κάνοντας γνωστό ότι «έχουν ενημερωθεί το Υπουργείο, η Κ.Ε.Δ.Ε και όλοι οι αρμόδιοι φορείς για τις εξελίξεις στον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και σε 10 ημέρες θα γνωρίζει τις συγκεκριμένες λύσεις που υπάρχουν για να αποφευχθεί ο κίνδυνος της επιτροπείας»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα