Δήμος Ορεστιάδας-Τόπος να Ζω: Θα φτιάξουμε τον πιο όμορφο δήμο της Ελλάδας

10:20 15/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

«Στρατηγείο της Νίκης» χαρακτήρισε το εκλογικό της κέντρο, στην τελετή εγκαινίων του που έγινε εχθές το πρωϊ (14-04-19), η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, «Δήμος Ορεστιάδας-Τόπος να Ζω», Μαρία Γκουγκουσκίδου.

Η κ. Γκουγκουσκίδου αναφέρθηκε στα επίμαχα σημεία του προγράμματός της, επικρίνοντας ωστόσο τη στάση του νυν δημάρχου , Βασίλη Μαυρίδη, στη «μάχη του τεύτλου», δηλαδή τις κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν από την επιτροπή αγώνα για τη λειτουργία του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, αλλά και για άλλα ζητήματα, που όπως υποστήριξε η ίδια , λόγω

«παραλείψεων του δήμου» οδήγησαν στην απώλεια πόρων. «Θα αλλάξουμε σελίδα, θα γίνει η ανατροπή. Στη θέση αυτών που δεν μπορούν, ο λαός θα φέρει αυτούς που ξέ-ρουν και μπορούν», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε την νέα εποχή, την Νέα Ορεστιάδα.Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά. Εμείς τα μανίκια τα έχουμε σηκώσει. Δουλεύουμε ήδη. Θα φτιάξουμε τον πιο όμορφο δήμο της Ελλάδας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα