Δήμος Λαρισαίων: Ενίσχυση για τους πυρόπληκτους της Αττικής

20:18 26/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ομόφωνη απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων αποφάσισε σήμερα να διαθέσει ποσό ύψους 50 χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η συνεδρίαση άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποφασίστηκε

κατά πλειοψηφία η διενέργεια δύο διαγωνισμών για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών στο Αλκαζάρ. Ο πρώτος αφορά στη διενέργεια γενικών υπηρεσιών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΛΠ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ» συνολικού ύψους 186.000 ευρώ και ο δεύτερος αφορά στην δαπάνη για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΛΠ. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ», συνολικού ύψους 247.000 ευρώ.
Το δημοτικό συμβούλιο έλαβε επίσης σχετική απόφαση για τις ειδικότητες που θα στελεχώσουν τα είκοσι τρία άτομα που εγκρίθηκαν, με σύμβαση εργασίας ιδ. Δικαίου ορισμένου χρόνου οχτάμηνης διάρκειας στο δήμο Λαρισαίων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα