Δημοπρατείται το έργο του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου στη Μυτιλήνη

21:02 25/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Διεθνής διαγωνισμός για την κατασκευή του Δημοτικού Ανοιχτού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης στην περιοχή Θέρμα, εκτιμώμενης αξίας 4.999.911 ευρώ, προκηρύσσεται με απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη.

Με την ολοκλήρωση σε εύλογο χρονικό διάστημα του έργου για τους δημότες, που σχεδιάστηκε, δρομολογήθηκε και χρηματοδοτήθηκε κατά την διάρκεια της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Σπύρου Γαληνού και θα περιλαμβάνει πισίνα

Ολυμπιακών διαστάσεων, παιδική πισίνα, κερκίδες, κτιριακές εγκαταστάσεις και θέσεις πάρκινγκ, ο Δήμος Μυτιλήνης και η Λέσβος θα διαθέτουν μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση προς όφελος της κοινωνίας, που την έχει στερηθεί εδώ και πολλά χρόνια”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

“Άλλη μία προεκλογική εξαγγελία της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη ένα έργο – σταθμός, όχι μόνο για το Δήμο Μυτιλήνης, αλλά για ολόκληρη τη Λέσβο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων του νησιού, μπαίνει στην τελική ευθεία υλοποίησης του. Προχωράμε με όραμα, προχωράμε με έργα”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης.

The post Δημοπρατείται το έργο του Δημοτικού Ανοικτού Κολυμβητηρίου στη Μυτιλήνη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα