Δημιουργία μητρώου μηχανημάτων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών σε Ικαρία και Φούρνους

12:08 23/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επειδή δεν διαθέτει οχήματα που να μπορούν να καλύψουν έκτακτες ανάγκες σε όλα τα νησιά, ξεκινά τη διαδικασία κατάρτισης μητρώου της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας ιδιοκτητών οχημάτων και μηχανημάτων έργων, που θα επεμβαίνουν για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις – παγετό, κατολισθήσεις, πυρκαγιές και λοιπές καταστροφές, στα νησιά Ικαρίας και Φούρνων με τη διάθεση οχημάτων, μηχανημάτων έργου, όταν αυτό απαιτηθεί.
Έτσι καλούνται όσοι επιθυμούν, να υποβάλλουν στην Περιφερειακή

Ενότητα Ικαρίας (Επαρχείο),  Αγ. Κήρυκος Ικαρίας, Τ.Κ. 83300, τηλέφωνο 22753-51325, το αργότερο μέχρι και την 15η Φεβρουαρίου 2021, βεβαίωση διαθεσιμότητας για να ενταχθούν στο μητρώο.
Βασικός όρος είναι, να έχουν τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης, εντός 1 ώρας από τη στιγμή ειδοποίησης, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και της Πολιτικής Προστασίας, είτε εγγράφως είτε τηλεφωνικώς καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου και για το χρονικό διάστημα από 1-3-2021 έως 31-12-2022 και σε οποιαδήποτε περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Ικαρίας.

Τα οχήματα και μηχανήματα έργων θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με την έκταση της φυσικής καταστροφής και πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπευθύνων.

The post Δημιουργία μητρώου μηχανημάτων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών σε Ικαρία και Φούρνους appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα